Little Greene Kleurenwaaier en Gratis Kleurenkaart

De kleuren van Little Greene eerst in het echt zien? Bestel dan de Little Greene kleurenwaaier of gratis kleurenkaart set! Zo wordt het kiezen van een kleur een stuk eenvoudiger en leuker.Little Greene Kleurenwaaier (€30,-)

De Little Greene Kleurenwaaier Colours of England en Colour Scales Fandeck bestaat uit een dubbele kleurenwaaier set. Alle kleuren uit het Little Greene assortiment zijn te zien op scharnierende kaartjes (14,4 x 5 cm). De kleurenwaaiers zitten in een supermooie en professionele presentatiedoos. Handig in gebruik en om mee te nemen!Little Greene Kleurenkaart set (Gratis)

Bij de Little Greene Kleurenkaart ontvang je twee uitklapbare kleurenkaarten van de collecties Colours of England en Colour Scales. De handgeschilderde stalen geven je een overzicht van alle beschikbare kleuren uit het assortiment. Op de laatste pagina van de kleurenkaart Colours of England zie je alle afwerkingen in verschillende glansgraden.Little Greene Luxe Kleurenmap (€180,-)

De Little Greene Luxe Kleurenmap bestaat uit nog grotere stalen dan de kleurenwaaier. De kleurenmap is een musthave voor interieurstylisten en architecten.
Nog meer beleving? Bestel een proefpotje (€9,50)!

Wil je nóg meer de kleuren van Little Greene beleven? Bestel dan een proefpotje van 60 ml (€9,50). De proefpotjes zijn ideaal als je de daadwerkelijke kleur wilt zien na droging of als je de kleur in verschillende lichtinvallen wil zien.

Gratis kleurenkaart
Homedesignshops
 • De beste service

  97% van onze klanten beveelt ons aan.

 • Altijd goed advies

  Ook bij "technische" vragen helpen wij u graag.

 • Bezorgd met PostNL

  Betrouwbaar bezorgd op elk adres, wanneer het u uitkomt.

 • Veilige betaling

  Betalen met IDeal, PayPal, AfterPay, Creditcard of MisterCash.

 • 100% zekerheid

  Wij zijn aangesloten bij het Q-Shops keurmerk.

Menu